PURE MOMENTEN VERHALEND VASTGELEGD

POST

‘I will wait for you, because honestly, I don’t want anyone else.’

vrouw 35 weken zwanger golden hour

Een zwangerschapsshoot; sommigen vinden het geen probleem om op de foto te gaan met een groeiende buik en anderen voelen zich soms een tikkeltje ongemakkelijk… Ik begrijp dat gevoel volledig. Toch probeer ik iedereen om mij heen te overtuigen om toch van die periode een foto te maken. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Niet per se door mij (wat natuurlijk wel leuk zou zijn ;-)) Maar vooral omdat het moment een keer voorbij is en je er toch nog op kan terugkijken. Zelf heb ik van mijn zwangerschap ook geen hele fotoserie, omdat ik toen ook dacht tja.. is het echt zo nodig.. Achteraf ben ik toch blij dat ik af en toe een foto genomen heb. En zeker de laatste foto met 31 wk, Als ik die foto zie kan ik mij echt niet voorstellen dat hij na die week in mijn armen lag…