PURE MOMENTEN VERHALEND VASTGELEGD

POST

‘The best things in life are the people we love, the places we’ve been and the memories we’ve made along the way.’

vader en moeder liggen op bed en kijken naar hun twee dochters

Het is alweer even geleden dat ik een blog schreef en hoewel het dan misschien lijkt of ik geen shoots heb. Is het tegendeel waar. Afgelopen weken was het enorm druk, want er waren heel veel mooie baby’tjes geboren die ik mocht fotograferen. En daarnaast kwamen er nog hele andere leuke fotoprojecten tussendoor waar ik geen nee tegen wilde zeggen.

Ik hoor het wel vaker, wat doe je veel. Want naast de fotografie-carrière sta ik ook 3 dagen voor de klas. Mijn overige uren na schooltijd worden dus goed gevuld met shoots, editing, website bijhouden, albums ontwerpen en de administratie moet ik ook niet vergeten. 🙈 De social media kant schiet er snel bij in, omdat het niet altijd mijn ding is en ik daar nog een weg in zoek. Ik wil niet posten om het posten, maar iets relevants waardoor jij er misschien ook iets aan hebt of dat jij mij beter leert kennen.

babyvoetjes

Dat het soms zo druk is vind ik helemaal niet erg, want fotografie is iets wat ik heel graag doe. Mooie, waardevolle beelden maken waar je later met een fijn gevoel op terug kan kijken. Het lijkt -nouja, is ook zo- veel tijd te kosten maar als het mij voldoening geeft krijg ik er juist energie van. Het is een kwestie van een goede planning en daar soms ook flexibel mee omgaan, want zo hou ik het voor mezelf en mijn gezin werkbaar.

Dat flexibel omgaan met de planning vind ik het grootste voordeel van ondernemen. Zo dacht ik gisteren dat deze dag in het teken van editing stond vanwege de slechte weersvoorspellingen van vandaag, maar bleek een terras onder het genot van een pannenkoek met m’n kleine vriend in de zon een betere optie was. ☺️

Als dan zoiets in de planning komt dan vind ik die quality time even belangrijker. En het editen, dat komt vanavond. Als de zon niet meer schijnt, de man van huis is en de kleine vriend slaapt. 😊