PURE MOMENTEN VERHALEND VASTGELEGD

POST

‘And at the end of the day…

when the sun goes down, this is my wish: ‘To love you with all of my dreams and all what’s yet to come.’

Wat een fijne shoot was dit! Want spelen met het licht en zoeken naar composities is een uitdaging die ik graag opzoek. Of het nu om een zwangerschaps-, geboorte, newborn of om een andere shoot gaat, dat maakt voor mij niet uit.

De uitdagingen zijn er altijd door de verschillende locaties en bij deze shoot ook het wat latere tijdstip. Dat maakt voor mij fotografie zo leuk. Vooral een niet (enorm) geposeerde setting maakt dat mogelijk om die uitdagingen op te zoeken.

Bij deze foto heb ik alleen wat aanwijzingen gegeven om de buik iets meer te laten zien en verder wilde ik vastleggen hoe ik de liefde tussen hun zag. Dat zie je net door toch hun glimlach in beeld te brengen. Een beeld maakt het spannend door een foto strak te snijden. De één wil liever alles in beeld, maar dan verlies je soms juist de details die je de aandacht wil geven en dat is juist waar fotografie bij mij omgaat.

“The little things? The little moments? They aren’t little.” ― Jon Kabat-Zin