PURE MOMENTEN VERHALEND VASTGELEGD

Bruiloftsfotografie

Jullie zijn een dag aan het voorbereiden waarbij de liefde wordt gevierd. Het zal een onvergetelijke dag worden, samen met iedereen die jullie lief hebben. Hoe fijn zou het zijn om al die mooie momenten terug te mogen zien?

Ik fotografeer documentair,
de momenten die ontstaan tussen jullie en de aanwezigen onderling. Maar natuurlijk ook de momenten die niet gemist mogen worden.

Zien jullie dit ook voor je? Dan kom ik graag in contact, of vraag de brochure aan.

bruidspaar in de natuur

Ready to say yes?

Kennismaking

Wanneer jullie een aanvraag hebben gedaan via het contactformulier, krijgen jullie zo snel mogelijk een berichtje van mij. We spreken een datum af om vrijblijvend met elkaar kennis te maken en al jullie wensen te bespreken. Vervolgens zal ik een offerte op maat maken en na de ondertekening staat jullie datum vast. 

Bruid presenteert zich bij haar vriendinnen

The Reviews

Eveline zorgt voor een ongedwongen en heerlijk ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Ze weet de mooiste plekjes te vinden en te spelen met de omgeving, hierdoor hebben wij prachtige foto's. We zijn er super blij mee!
Lees verder
JEANETTE VAN LAAR - VAN BOMMEL
Geweldige fotograaf ook voor bruiloften. Heeft onze bruiloft ook gedaan. Super geregeld en de foto’s zijn fantastisch!
Lees verder
PIETER HOOIJMANS
Eveline is een fotograaf die op een rustige wijze de mooiste foto’s maakt. Zij krijgt de personen op de foto zoals ze zijn. Niet gemaakt. De foto’s die wij hebben zijn afgedrukt en hebben een mooi plekje gekregen. Elke keer worden we heel blij van de foto’s!
Lees verder
MARLISE RUITENBEEK
Eveline pakt met haar camera het moment en niet het moment voor de camera. Wij zijn superblij dat zij onze bruiloft heeft vastgelegd.
Lees verder
LAURI VERWAAL - KEMPENEERS
Voor onze bruiloft hebben wij Eve-fotografie gevraagd en zij heeft echt alle verwachtingen overtroffen. Op de dag zelf verliep alles voor de foto's heel natuurlijk en met het resultaat; foto's zoals wij echt zijn en alles super mooi vastgelegd. De foto's zijn super mooi geworden en komen heel mooi terug in het album. Daarnaast heeft Eveline ook nog een filmpje gemaakt wat ook echt heel leuk is om terug te kijken. Wij zouden Eveline zeker aanraden voor andere stellen om hun bruiloft vast te leggen!!
Lees verder
FIEKE VAN DER HELM
Previous
Next

Info

Tarieven

Voor bruiloftsfotografie heb ik een basispakket ontworpen. Dit pakket kunnen jullie uitbreiden, bijv. met meer uren, een luxer albumkaft, ouderalbums of een tweede fotograaf erbij. Mochten jullie juist minder uren nodig hebben dan maak ik daar een passende prijsopgaven voor. Op deze manier hoop ik voor iedereen een pakket te kunnen aanbieden die bij jullie past.

Bruiloftsfotografie

Tarief
1.550
00
vanaf
  • 6 uur fotografie
  • Min. 250 foto's op hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
  • Online gallery (privé) om te downloaden en te delen
  • Incl. reiskosten binnen 30 km (vanuit Pijnacker)
  • Incl. een luxe fotoalbum met linnenkaft 30x30, 40 pagina's (is uit te breiden)
  • Fotobox voor het trouwalbum
  • Per extra uur aanwezig: € 125,00

Het tarief voor bruiloftsfotografie begint op € 1,550,00 vanaf 6 uur fotografie. De offerte wordt helemaal op jullie wensen afgestemd, waardoor dit bovenstaande de basis is. Willen jullie minder of juist meer uren zal daar een passende prijsopgaven voor worden gemaakt.

Neem contact op voor bruiloftsfotografie van Eve-fotografie

Zijn jullie aan het voorbereiden en willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met mij op, ik mail altijd zo snel mogelijk terug. Je mag mij natuurlijk ook bellen via telefoonnummer 316 155 20 604.