PURE MOMENTEN VERHALEND VASTGELEGD

Gezinsfotografie

Met mijn stijl van fotograferen hoef je je niet druk te maken over of iedereen er wel leuk op staat. Ik fotografeer jullie in ongedwongen momenten. We spreken op een plek af waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en ik leg vast hoe ze zijn. En natuurlijk ook de connectie met elkaar.

Babyjongetje bij zijn vader

Gezinsshoot

Werkwijze

Van tevoren bespreken we welke locatie voor jullie een fijne plek is. Bijvoorbeeld een bos of een mooi duingebied. Tijdens de fotoshoot zal ik met jullie meebewegen. Jullie spelen met de kinderen en ik kies de momenten om iedereen vast te leggen hoe ze zijn.
In ongeveer een uur, tot max. 1,5 uur heb ik genoeg beelden vastgelegd en hebben jullie met elkaar een fijne tijd gehad. Hoe leuk is het dat juist díe tijd is vastgelegd!
Zie jij dit ook zitten? Kom in contact.

Papa en mama staan met hun zoontje in de duinen

The Reviews

Wij hebben eind oktober een shoot met Eveline gehad van ons en ons zoontje Mees van 4,5 maand! Eveline is super relaxed en gezellig en probeert je op geen enkel moment in een bepaalde pose of positie te zetten maar dacht wel mee over mooie plekken, iets wat wij heel prettig vonden! Het was heel natuurlijk. De reden denken waarom we zoveel mooie bijzondere foto’s met prachtige blikken van ons zoontje hebben gekregen!
Lees verder
ANNE VAN DEN HEUVEL
Superleuke foto's. De één nog mooier en leuker dan de ander! We zijn er erg blij mee!
Lees verder
MARLEEN VAN DER MEIDE
Het is zo fijn dat Eveline bij ons langs kwam om foto’s te maken! Terwijl de kids lekker aan het spelen waren schoot zij wat mooie foto’s tussen door, dat de kindjes het bijna niet door hadden en daardoor alles heel puur is. Geweldig mooie foto’s. En natuurlijk onze kleine man, fantastisch 😍!Bedankt lieve Eveline! We zijn helemaal verliefd 💘 op de foto’s
Lees verder
SASKIA KEMMERE
We hebben Eveline leren kennen via stichting Early Birds. Toen heeft Eveline foto’s van onze dochter gemaakt. Dat was zo’n fijne ervaring dat we bijna een jaar later opnieuw foto’s hebben laten maken, dit keer via eve-fotografie. 
Eveline heeft de kracht om prachtige foto’s te maken zonder daarvoor te hoeven poseren. Ze beweegt mee in de situatie, daardoor zijn de foto’s echt en representeren ze ons als gezin. Eveline qua karakter rustig en straalt een rust uit, hierdoor voelen wij ons enorm op ons gemak voor haar camera. Nogmaals enorm bedankt voor de prachtige foto’s en ervaring.
Lees verder
EVA VAN HOFGAARDEN
Previous
Next

Gezinsfotografie

Tarief
285
00
 • +/- 1 uur fotografie
 • Min. 30 foto's op hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery (privé) om te downloaden en te delen
 • Incl. reiskosten binnen 30 km (vanuit Pijnacker)
 • Incl. een fotoalbum met linnenkaft 15x15, 20 pagina's
 • Andere wensen in overleg mogelijk

Gezinsfotografie - mini

Tarief
185
00
 • Max. 30 minuten fotografie
 • Min. 10 foto's op hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery (privé) om te downloaden en te delen
 • Incl. reiskosten binnen 30 km (vanuit Pijnacker)
 • Incl. een fotoalbum met linnenkaft 15x15, 8 pagina's (is uit te breiden tegen een meerprijs)
 • Andere wensen in overleg mogelijk