PURE MOMENTEN VERHALEND VASTGELEGD

Geboortefotografie

Het mooiste aan geboortefotografie vind ik dat ik de geboorte in beeld kan brengen zodat jullie deze zelf opnieuw kunnen beleven. De foto’s brengen jullie weer terug naar het moment. Niet alleen het moment dat jullie baby wordt geboren, maar juist ook de aanloop er naartoe. En natuurlijk ook als de baby voor het eerst in jullie armen ligt.

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op en we bespreken alle mogelijkheden. 

pasgeboren baby bij zijn vader
Een vrouw met weeën
Het briefje met de weeën
De verloskundige met de dope tone
Een baby wordt gecontroleerd
Man en vrouw geven elkaar een kus

BEKIJK MEER IN MIJN PORTFOLIO —

De kraamverzorgster maakt het bedje gereed.

Geboorteshoot

Werkwijze

Vanaf 2 weken voor de uitgerekende datum ben ik 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer je 5 cm ontsluiting hebt nemen jullie met mij zo snel mogelijk contact op.

Tijdens het voorgesprek bespreken we alle scenario’s. 

Als ik bij jullie thuis, of in het ziekenhuis aan kom, zal ik de bevalling documentair vastleggen. De sfeer, de mensen om je heen, de details, de emoties. Tijdens de reportage blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond. De eerste uren na de geboorte blijf ik aanwezig om ook die momenten vast te leggen.

The Reviews

Ik heb altijd al voor ogen gehad dat ik een eventuele bevalling gefotografeerd wilde hebben door een fotograaf. Dankzij Eveline is die wens uitgekomen! Zij stond meteen open voor het idee en kwam al snel met ideeën en voorbeelden. Zij is heerlijk enthousiast, enorm flexibel, professioneel en gezellig! Ik ben super trots op het resultaat en kijk heel graag terug naar alle prachtige beelden die zij heeft vast gelegd
Lees verder
MANDY BINKHORST
Met veel liefde heeft Eveline de bevalling van ons sterrenkindje Stef vastgelegd. Momenten die we zo enorm waarderen, die het verhaal van Stef vertellen en waar we met zo'n fijn gevoel op terugkijken ondanks dat het in ons geval ook heel verdrietig was. Eveline was zo rustig en heeft alle belangrijke momenten van de bevalling vastgelegd. De heftigheid van de weeën heeft ze mooi in beeld gebracht en de geboorte van Stef staat er helemaal op. Momenten waarvan je zelf je best doet om het op te slaan, maar die je toch blijkbaar ook weer snel vergeet direct na een bevalling. ->
Lees verder
MEREL KOOIJ
Haar aanwezigheid bij de bevalling was heel fijn en ontspannen. Het voelde dus ook meteen heel prettig toen ze er was ondanks dat we elkaar nog maar heel kort kenden. Toen de weeën heftiger werden merkte ik niet eens meer dat ze er was en heeft ze werkelijk zulke mooie foto's gemaakt. Deze beelden dragen we voor altijd mee in ons hart. Dank je wel Eveline! Je foto's zijn meer dan goud waard en ik gun echt iedereen zo'n lieve en betrokken geboortefotograaf!
Lees verder
MEREL KOOIJ
Eveline is een fotograaf die op een rustige wijze de mooiste foto’s maakt. Zij krijgt de personen op de foto zoals ze zijn. Niet gemaakt. De foto’s die wij hebben zijn afgedrukt en hebben een mooi plekje gekregen. Elke keer worden we heel blij van de foto’s!
Lees verder
MARLISE RUITENBEEK
Previous
Next

Geboortefotografie

Tarief
1250
00
vanaf
  • Vanaf 5 cm ontsluiting geboortefotografie, tot 2/3 uur na de geboorte
  • Min. 150 foto's op hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
  • Online gallery (privé) om te downloaden en te delen
  • Incl. reiskosten binnen 30 km (vanuit Pijnacker)
  • Incl. een fotoalbum met linnenkaft 20x20, 20 pagina's
  • Bij afname van een zwangerschapsshoot en/of een newbornshoot krijg je 15% korting