Newbornfotografie

Het mooiste aan newborns vind ik vooral dat ze nog zo klein zijn. Na een paar weken zijn ze alweer zo veranderd. Hoe fijn is het als je die eerste week voor altijd in beeld hebt.

Tijdens de shoot leg ik de baby zoveel mogelijk in natuurlijke posities vast. Ik fotografeer wat er gebeurt. Ik neem foto’s wanneer jullie met de baby knuffelen, maar bijvoorbeeld ook als jullie de baby in bad doen. Ook bied ik voor newborns  het pakket ‘First Year Around, of een kwartaalshoot aan. Op deze pagina lees je daar meer info over. 

Wil jij ook de waardevolle momenten vastgelegd hebben?  Neem contact met mij op en hopelijk mag ik iets voor jullie betekenen. 

In mama's armen ben je veilig

Newbornshoot

Werkwijze

Zodra jullie weten dat jullie een newbornshoot willen, nemen jullie contact met mij op. Ik laat dan zo snel mogelijk weten wanneer ik beschikbaar ben.

Wanneer de baby geboren is, plannen we de shoot in. Ik kom meestal na 1 – 1,5 week bij jullie thuis langs. Tijdens de shoot fotografeer ik de momenten. Als jullie met de baby knuffelen, maar ook als er een grote broer, of zus bij is. We doen het dan spelenderwijs.
Ik maak foto’s van de details, het kamertje en als jullie met de verzorging bezig zijn. Op deze manier kan ik het documentair vastleggen en kunnen jullie heerlijk van al die momenten genieten.

Baby ligt op het aankleedkussen

The Reviews

Vorige week hebben wij foto’s laten maken van onze 1,5 week oude dochter. Eveline zorgt voor een hele relaxte sfeer tijdens de shoot en legt een gezin vast zoals hij is. Wij wilden natuurlijke foto’s en weinig geposeerde foto’s, dit is fantastisch gelukt. Wij zijn erg blij met de foto’s van Eve-fotografie en zouden Eveline dan ook zeker aanbevelen als je mooie natuurlijke foto’s wil hebben!
Lees verder
CHARELLE VAN DRENTH
Omdat we de eerste keer zo blij waren met de foto's van Eveline, hebben we een paar maanden na de geboorte van ons tweede kind haar weer gevraagd. Wederom zijn de foto's heel mooi en natuurlijk. Dit komt omdat Eveline zorgt voor een ontspannen sfeer in ons eigen huis. Hierdoor komen de foto's natuurlijk en 'niet gemaakt' over. Nogmaals bedankt voor de prachtige foto's!
Lees verder
DANA HOOGDUIN - HAVENAAR
Eveline legt niet alleen de momenten vast, maar ook de sfeer en emotie. Hierdoor worden het spontane en realistische foto's. Wij vonden het een leuke newbornshoot, met een prachtig eindresultaat!
Lees verder
LEANNE RUITENBEEK
Wij hebben een newborn lifestyle shoot gedaan bij eve-fotografie. Super ontspannen en de foto’s zijn echt onwijs gaaf en mooi geworden! Super blij met deze mooie herinnering!! 🥰🥰
Lees verder
TAMARA KESTER - DE VRIES
Previous
Next

Newbornfotografie

Tarief
275
00
  • 1 - 1,5 uur fotografie
  • Min. 30 foto's op hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
  • Online gallery (privé) om te downloaden en te delen
  • Incl. reiskosten binnen 30 km (vanuit Pijnacker)
  • Incl. een fotoalbum met linnenkaft 15x15, 20 pagina's
  • Bij afname van een zwangerschapsshoot en een newbornshoot krijg je 15% korting
  • Andere wensen in overleg mogelijk

Meer opties

In het eerste jaar maakt jullie baby de meeste veranderingen door van zijn/haar leven. Om ook deze waardevolle momenten vast te leggen bied ik twee pakketten aan.

'First Year Around'

Dit pakket biedt jullie de mogelijkheid om elke maand jullie newborn tot dreumes vast te laten leggen.In dit pakket zit de newborshoot + iedere maand een fotosessie van 15/20 min. (min. 5 foto’s per keer) Aan het einde van het jaar ontvangen jullie dit eerste jaar in een fotoalbum. 

'Kwartaalshoot'

Met dit pakket bied ik jullie de mogelijkheid aan om na de newbornshoot nog 4 keer op de foto te gaan. Ook ontvangen jullie net als bij ‘First Year Around’ aan het einde een fotoalbum van alle shoots bij elkaar.