Newborn shoot in Den Haag

Zou jij graag een newborn shoot willen doen in Den Haag? Begrijpelijk. Newborns veranderen snel, al helemaal in de eerste weken. Ze zijn nog zo klein en kwetsbaar, die eerste dierbare weken wil je graag laten vastleggen.

Wil je een mooie babyshoot in Den Haag boeken of heb je andere vragen of verzoeken? Neem gerust contact met me op. Dan kijken we samen hoe we jullie baby het mooiste vast kunnen leggen.

Baby's hebben kleine vingertjes
kleine babyvoetjes in roze pakje

Wat je kan verwachten van Eve-fotografie

 • Een rustig verlopende newborn shoot in Den Haag
 • Tijdloze foto’s waar je voor de rest van je leven warme herinneringen aan hebt
 • Binnen 1 dag reactie na het invullen van het contactformulier
 • De foto’s zijn binnen 14 dagen na de shoot klaar
 • Je ontvangt een album waar de foto’s in staan
 • Een pakket bestaat uit 30 foto’s
 
 

Newbornshoot

Relaxte newborn shoot in Den Haag

Bij een fotoshoot is het natuurlijk de bedoeling dat jullie baby, jullie (misschien wel) andere kindjes en jullie zelf je op je gemak voelen. Dat is belangrijk om jullie zo authentiek mogelijk op de foto te zetten. Daarom kom ik bij jullie thuis in Den Haag, want ik wil de newborn shoot zo relaxed mogelijk laten verlopen. Ook wanneer de baby even wat zorg nodig heeft, hoeven jullie je geen zorgen te maken. Op zulke momenten maak ik sfeerbeelden van details, zoals het kamertje of een knuffeltje. Ik vind newborn fotografie ontzettend leuk, omdat de foto’s echt wat voor ouders betekenen. Het zijn dierbare foto’s die je hart verwarmen en die je met trots aan je vrienden en familie kan laten zien.

Baby ligt op het aankleedkussen

Waardevolle momenten vastleggen

Om jullie baby zo puur mogelijk in beeld te krijgen, leg ik de baby in natuurlijke posities vast. Ik fotografeer simpelweg wat er gebeurt en probeer het gevoel wat er op zo’n moment bij komt kijken ook vast te leggen. Ik neem bijvoorbeeld foto’s wanneer jullie of een grote broer of zus met de baby knuffelen, maar ook als jullie de baby in bad doen. Meestal kom ik na 1 – 1,5 week na de geboorte langs. Benieuwd naar de resultaten van voorgaande newborn shoots? Scroll dan eens rustig door mijn portfolio en krijg een inkijkje in hoe de foto’s eruit komen te zien.

Meer opties

In het eerste jaar maakt jullie baby de meeste veranderingen door van zijn/haar leven. Daarom bied ik ook twee pakketten aan waarbij het opgroeien van jullie newborn vast wordt gelegd.

'First Year Around'

Dit pakket biedt jullie de mogelijkheid om elke maand jullie newborn tot dreumes vast te laten leggen. In dit pakket zit de newbornshoot + iedere maand een fotosessie van 15/20 min. (min. 5 foto’s per keer) Aan het einde van het jaar ontvangen jullie dit eerste jaar in een fotoalbum. 

'Kwartaalshoot'

Met dit pakket bied ik jullie de mogelijkheid aan om na de newbornshoot nog 4 keer op de foto te gaan. Ook ontvangen jullie net als bij ‘First Year Around’ aan het einde een fotoalbum van alle shoots bij elkaar. 

Soorten fotoshoots

Naast newborn fotograaf, ben ik ook fotograaf bij andere gelegenheden. Met de foto’s uit iedere fotoshoot wil ik het beeld een puur verhaal laten vertellen. Daarom fotografeer ik documentair, ik leg vast wat er gebeurt. Lees hieronder bij welke andere gelegenheden ik foto’s maak:

 • Bruiloften: ik fotografeer de momenten die tussen de bruid en bruidegom en andere aanwezigen ontstaan. Ik leg de liefdevolle gevoelens die bij je trouwdag komen kijken vast.
 • Zwangerschap: je zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd. Het is een tijd waarin je straalt, iets wat je prachtig vast kan leggen.
 • Geboorte: ik fotografeer tijdens een geboorte shoot niet alleen het moment dat de baby geboren wordt, maar juist ook alle mooie momenten daarvoor en daarna.
 • Familie: tijdens een familieshoot leg ik de ongedwongen momenten vast, waarin jullie helemaal jezelf zijn en van elkaars gezelschap genieten.

The Reviews

Vorige week hebben wij foto’s laten maken van onze 1,5 week oude dochter. Eveline zorgt voor een hele relaxte sfeer tijdens de shoot en legt een gezin vast zoals hij is. Wij wilden natuurlijke foto’s en weinig geposeerde foto’s, dit is fantastisch gelukt. Wij zijn erg blij met de foto’s van Eve-fotografie en zouden Eveline dan ook zeker aanbevelen als je mooie natuurlijke foto’s wil hebben!
Lees verder
CHARELLE VAN DRENTH
Omdat we de eerste keer zo blij waren met de foto's van Eveline, hebben we een paar maanden na de geboorte van ons tweede kind haar weer gevraagd. Wederom zijn de foto's heel mooi en natuurlijk. Dit komt omdat Eveline zorgt voor een ontspannen sfeer in ons eigen huis. Hierdoor komen de foto's natuurlijk en 'niet gemaakt' over. Nogmaals bedankt voor de prachtige foto's!
Lees verder
DANA HOOGDUIN - HAVENAAR
Eveline legt niet alleen de momenten vast, maar ook de sfeer en emotie. Hierdoor worden het spontane en realistische foto's. Wij vonden het een leuke newbornshoot, met een prachtig eindresultaat!
Lees verder
LEANNE RUITENBEEK
Wij hebben een newborn lifestyle shoot gedaan bij eve-fotografie. Super ontspannen en de foto’s zijn echt onwijs gaaf en mooi geworden! Super blij met deze mooie herinnering!! 🥰🥰
Lees verder
TAMARA KESTER - DE VRIES
Previous
Next

Newbornfotografie

Tarief
275
00
 • 1 - 1,5 uur fotografie
 • Min. 30 foto's op hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery (privé) om te downloaden en te delen
 • Incl. reiskosten binnen 30 km (vanuit Pijnacker)
 • Incl. een fotoalbum met linnenkaft 15x15, 20 pagina's
 • Bij afname van een zwangerschapsshoot en een newbornshoot krijg je 15% korting
 • Andere wensen in overleg mogelijk

Neem contact op voor een newborn shoot

Woon je in Den Haag en zou je een newborn shoot willen? Het lijkt mij super leuk om dat voor jullie te doen. Neem gerust contact me op, ik mail altijd zo snel mogelijk terug. Je mag me natuurlijk ook bellen via telefoonnummer 316 155 20 604.