PURE MOMENTEN VERHALEND VASTGELEGD

Newborn shoot in Zoetermeer

Wil jij een newborn shoot in Zoetermeer doen met jouw pasgeboren baby? Neem dan contact op met Eve-Fotografie. Ik begrijp dat de eerste momenten met jouw pasgeborene speciaal zijn. Baby’s veranderen nou eenmaal heel snel in de eerste weken, dus het eerste moment goed vastleggen is heel speciaal.

Bij mij kun je een prachtige babyshoot in Zoetermeer boeken. Indien je andere vragen of verzoeken hebt, kun je uiteraard ook contact met mij opnemen. Ik kijk graag samen met jullie, hoe ik jullie baby op de mooiste manier kan fotograferen zodat je voor altijd deze herinnering hebt.

Een baby ligt op een oranje doek
Een gezin houdt elkaar vast

Wat kun je verwachten van een newborn shoot in Zoetermeer?

 • Een rustig verlopende newborn shoot in Den Haag
 • Tijdloze foto’s waar je voor de rest van je leven warme herinneringen aan hebt
 • Binnen 1 dag reactie na het invullen van het contactformulier
 • De foto’s zijn binnen 14 dagen na de shoot klaar
 • Je ontvangt een album waar de foto’s in staan
 • Een pakket bestaat uit min. 30 foto’s
 
 

Newbornshoot

Fotoshoot in een fijne sfeer

Het is altijd de bedoeling dat jullie en de baby je op je gemak voelen bij een fotoshoot. Alleen op deze manier kunnen jullie zo puur mogelijk op de foto gezet worden. Daarom kom ik voor de newborn shoot gewoon bij jullie thuis in Zoetermeer. Op deze manier kan ik de shoot zo relaxed mogelijk laten verlopen. Mocht de baby tijdens de shoot zorg nodig hebben, dan kan dat uiteraard gewoon. Newborn fotografie is mijn passie omdat de foto’s een zeer dierbare herinnering vastleggen. In de jaren daarna kunnen jullie deze foto’s namelijk nog altijd vol trots aan vrienden en familie laten zien.

baby in de armen van zijn moeder

Fijne momenten vastleggen

Een pasgeboren baby zo puur mogelijk fotograferen is het mooiste wat er is. Daarom fotografeer ik jullie pasgeborene altijd in natuurlijke posities. Ik fotografeer wat er gebeurt en hou daar het gevoel van het moment ook bij vast. Zo kan ik foto’s maken als jullie met de baby knuffelen. Als de baby al een oudere broer of zus heeft, wordt deze uiteraard ook bij de foto’s betrokken. Ook als de baby in bad gedaan wordt, kan ik dat fotograferen. Het mooiste is om de fotoshoot vlak na de geboorte te doen. Daarom kan ik al na 1 tot 1,5 week na de geboorte langskomen. Wil je het liever wat later, is dat ook geen probleem. Ben je benieuwd naar eerdere fotoshoots? Bekijk dan mijn portfolio.

Meer opties

Een baby verandert natuurlijk voortdurend. Daarom bied ik twee pakketten aan zodat het opgroeien van jullie baby in diverse fotoshoots vastgelegd kan worden.

'First Year Around'

Als jullie kiezen voor dit pakket, kunnen jullie elke maand jullie baby laten fotograferen tot het moment dat hij of zij een dreumes is. Hier zit de newborn shoot bij, daarna is er iedere maand een fotosessie van ongeveer een kwartier. Je krijgt dan minimaal 5 foto’s per keer. Aan het einde van het eerste jaar krijgen jullie een fotoalbum waar het eerste jaar in vastgelegd is.

'Kwartaalshoot'

Met de kwartaalshoot krijgen jullie na de newbornshoot nog vier fotoshoots. Hierbij krijgen jullie ook, net zoals bij het ‘First Year Around’ pakket, een fotoalbum waar alle fotoshoots in zitten. Zo kunnen jullie de foto’s mooi bewaren en altijd op een gewenst moment terugkijken.

The Reviews

Vorige week hebben wij foto’s laten maken van onze 1,5 week oude dochter. Eveline zorgt voor een hele relaxte sfeer tijdens de shoot en legt een gezin vast zoals hij is. Wij wilden natuurlijke foto’s en weinig geposeerde foto’s, dit is fantastisch gelukt. Wij zijn erg blij met de foto’s van Eve-fotografie en zouden Eveline dan ook zeker aanbevelen als je mooie natuurlijke foto’s wil hebben!
Lees verder
CHARELLE VAN DRENTH
Omdat we de eerste keer zo blij waren met de foto's van Eveline, hebben we een paar maanden na de geboorte van ons tweede kind haar weer gevraagd. Wederom zijn de foto's heel mooi en natuurlijk. Dit komt omdat Eveline zorgt voor een ontspannen sfeer in ons eigen huis. Hierdoor komen de foto's natuurlijk en 'niet gemaakt' over. Nogmaals bedankt voor de prachtige foto's!
Lees verder
DANA HOOGDUIN - HAVENAAR
Eveline legt niet alleen de momenten vast, maar ook de sfeer en emotie. Hierdoor worden het spontane en realistische foto's. Wij vonden het een leuke newbornshoot, met een prachtig eindresultaat!
Lees verder
LEANNE RUITENBEEK
Wij hebben een newborn lifestyle shoot gedaan bij eve-fotografie. Super ontspannen en de foto’s zijn echt onwijs gaaf en mooi geworden! Super blij met deze mooie herinnering!! 🥰🥰
Lees verder
TAMARA KESTER - DE VRIES
Previous
Next

Newbornfotografie

Tarief
285
00
 • 1 - 1,5 uur fotografie
 • Min. 30 foto's op hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery (privé) om te downloaden en te delen
 • Incl. reiskosten binnen 30 km (vanuit Pijnacker)
 • Incl. een fotoalbum met linnenkaft 15x15, 20 pagina's
 • Bij afname van een zwangerschapsshoot en een newbornshoot krijg je 15% korting op de tweede shoot
 • Andere wensen in overleg mogelijk

Boek een fotoshoot in Zoetermeer

Willen jullie een newborn shoot in Zoetermeer doen met jullie baby? Neem dan direct contact met mij op. Het lijkt mij onwijs leuk om jullie baby op een natuurlijke manier vast te leggen. Ik reageer altijd zo snel mogelijk als het contactformulier ingevuld wordt.