Newbornshoot cadeaubon

Lastig hè? Een cadeau verzinnen voor iemand die net een baby heeft gekregen. Je komt toch al snel op een knuffeltje, speeltje of een rompertje. Tegelijkertijd weet je ook dat de kersverse ouders waarschijnlijk al overspoeld worden met dezelfde spulletjes. Maar met welk cadeau kun je dan wel aankomen tijdens je bezoek aan de ouders van een pasgeboren baby?

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau met een newbornshoot cadeaubon van Eve Fotografie! Als newborn fotograaf leg ik de mooiste momenten van de pasgeboren baby vast samen met de ouders. 

Neem contact met mij op om de newbornshoot cadeaubon te bestellen. De ouders kunnen dan een afspraak met mij maken voor een newborn shoot bij hun thuis. De foto’s die ik maak zijn binnen 14 dagen na de shoot klaar. 

Ga jij voor een waardevol kraamcadeau?

12 foto's van het jaar van een baby
een baby van een week oud
Meisje met moeder op haar arm.
Baby op haar buik
Babymeisje staat tegen het raam
babymeisje van 7 maanden oud

First year - Fiene

The Reviews

Eveline is een geweldige fotograaf. Zij maakt regelmatig foto’s van onze dochter. Een mooie herinnering voor ons, maar ook voor onze familie. Eveline is rustig, stelt je op je gemak en ziet het perfecte plaatje in elke setting. Wij zijn elke keer weer verliefd op het prachtige resultaat.
Lees verder
FLEUR VAN DER MEIDE
Eveline heeft mijn zwangerschap en daarna ons meisje zo mooi gefotografeerd! Haar foto’s zijn verfrissend, licht en vol emotie.Eveline is vriendelijk en flexibel; je voelt je meteen op je gemak bij haar. Dit levert spontane foto’s op. Ze hield rekening met mijn wensen en had creatieve ideeën. Daarbij heeft ze oog voor detail. Ik ben ontzettend blij met de resultaten! Ongelofelijk hoe prachtig de foto's zijn geworden. Geweldig om deze dierbare momenten voor altijd te kunnen bewaren. In één woord: perfect!
Lees verder
MAXIME THIEBOU
Eveline is een fotograaf die op een rustige wijze de mooiste foto’s maakt. Zij krijgt de personen op de foto zoals ze zijn. Niet gemaakt. De foto’s die wij hebben zijn afgedrukt en hebben een mooi plekje gekregen. Elke keer worden we heel blij van de foto’s!
Lees verder
MARLISE RUITENBEEK
Previous
Next